Gastouderhuis ANITA

Beste ouders/verzorgers,

Graag zou ik het goedkoopste gastouderhuis bij u in de buurt onder uw aandacht willen brengen. Fijn zo dicht bij huis!

Door kleinschaligheid en regelmaat in een huiselijke sfeer, wordt een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd waarin er volop aandacht is voor ieder kind. Het belangrijkst is, dat uw kind zich prettig voelt en daardoor u als ouders ook!

Behalve kwaliteit (als gastouder voldoe ik volledig aan de wettelijke eisen) is mijn opvang ook flexibel.

De administratieve verantwoording aan u en aan de officiële instanties wordt van A tot Z samen met u goed geregeld door het Provinciaal Gastouderbureau te Veendam!

Persoonlijk:

• Ik ben een warme en gezellige persoonlijkheid en gek op  kinderen.
  • Ik ben graag samen met de kinderen bezig met knutselen.
  • We hebben een grote tuin met speeltoestellen (in de zomer zelfs met zwembad)
  • We hebben dieren.

Tot ziens bij GASTOUDERHUIS ANITA!

Verbindingsweg 19

9581 TG Musselkanaal (Groningen)

Email: gastouderhuisanita@gmail.com

Bijlagen