100-jarig bestaan CBS De Verbindingsweg

Reünie CBS De Verbindingsweg

In 2020 bestaat CBS De Verbindingsweg 100 jaar! Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We gaan een reünie organiseren die in het teken staat van ontmoeting en het ophalen van herinneringen. De reünie vindt plaats op CBS De Verbindingsweg in Musselkanaal op zaterdag 27 juni 2020 van 13.00 uur tot 17.00 uur. Voor de reünie worden alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten van harte uitgenodigd!

Om iedereen goed te kunnen ontvangen, is het van belang dat we vroegtijdig weten hoeveel mensen we deze dag mogen verwachten. Wilt u, indien u belangstelling heeft, de volgende gegevens doorgeven via het e-mailadres reunieverbindingsweg@gmail.com:

• naam (meisjesnaam)
  • geboortedatum
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • Welk jaar de school verlaten en in welke groep
  • e-mailadres

Van de reünisten zal een kleine bijdrage worden gevraagd van 12,50 euro. Dit is inclusief een hapje en een drankje. Daarnaast zal Iedereen een blijvende herinnering ontvangen aan deze gezellige dag!

We hopen natuurlijk veel reünisten te mogen begroeten en we willen u dan ook vragen om familieleden, vrienden en kennissen, die onze school bezochten, hiervan in kennis te stellen. Zegt het voort!

Programma Reünie:

13.00 uur ontvangst met koffie en gebak

13.30 uur woord van welkom en opening

Na de opening is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten. Ook zal door de gehele school (beeld)materiaal worden getoond over de geschiedenis van de school.

17.00 uur Afsluiting