HOERA, we gaan naar school!

Op maandag en dinsdag is juf Gea er en de rest van de week juf Cécile. Naast de ochtenden, gaan we de maandag-  en de donderdagmiddag ook naar school.

We beginnen elke morgen vanaf 8.20 uur met de inloop: De kinderen spelen en werken aan een zelfgekozen activiteit, waarbij we hulp bieden waar het nodig is. Ook komen vriendjes als Pompom, teltijger, en bouwbever vaak bij ons spelen. Ze leren ons heel veel leuke en nieuwe dingen zoals tellen, bouwen de letters en alles over onze gevoelens. Ze vertellen ons ook leuke verhalen waar we allemaal opdrachtjes bij doen. We willen graag vertellen over de leuke dingen die we in de klas doen. Dus je mag altijd een afspraak maken om langs te komen en natuurlijk houden we iedereen op de hoogte via onze facebook pagina.

Groetjes van de kinderen en de juffen van groep 1/2 !